domingo, 25 de marzo de 2012

PARTIT CONTRA EL MONTEMAR

Important partit el que anàvem a jugar a Alacant contra el Montemar, amb tan sols 8 jugadors per les lesions que este any no estan respectant-nos massa, i amb la pena de que cap junior poguera quedar-se a jugar amb nosaltres ja que ells també van jugar a Montemar.
I tal com estem acostumats l’equip no arranca be en el primer quart, amb tan sols 6 punts i sols 2 en joc, la resta en tirs lliures, el millor que l’equip local tan sols anota 10 punts, sent el resultat de este quart de 10-6 sense que pugem destacar cap moment del partit si no mes be els fallos de tots dos equips de cara a la cistella contraria.
El segon quart comencem a jugar millor am un parcial de 2-8 aconseguim arrancar una mica la diferencia en el marcador, tenim mes encert cara a la canasta i la nostra defensa puja en intensitat treballant les línees de pase i agafant els rebot per poder córrer el parcial desde el minut 6 fins al 10 de este segon quart es de 8-18 per acabar este quart amb un resultat de 14-26, sen el parcial del partit de 24-32.
El tercer quart comencem sense massa encerta cara a la cistella contraria, però la defensa fortíssima del equip contrari ens porta als tirs lliures aconseguint gracies a ells un parcial de 3-10, dels quals sols dos son en joc, per un avantatge de 28-43, a partir de este moment gran laguna tant en atac com en defensa, no sabem jugar amb el marcador a favor i comencen a regalar balons i canastes fàcils per al equip rival, parcial de 8-0 amb 3 minuts de mal joc, però ens refem i desde el minut 8 fins el 10 el parcial es de 0-5, encara que acaben fen-nos un triple en el últim atac, resulta de este quart 15-16 i el parcial del partit 39-48 ens tocava patir.
El últim quart comencen també amb una laguna monumental fins el minut 5 no comencem a jugar el nostre partit, estem fallons en atac, deixem que entren massa fàcil en la nostra defensa i permetin que ens agafen fins a tres o quatre rebots en una mateixa jugada, el resultat a falta de 5 minuts era de 47-51 no pintava massa be, però a partir de este minut tornem a enxufar-nos al partit i un parcial de 7-12 torna a posar-nos davant en el marcador per acabar el partit amb un resultat final de 52-66.
Este quart acaba amb un 13-18.
En general un partit molt difícil en el que l’equip contrari va jugar molt físicament , hem de millorar en les lagunes que tenim ja que ens poden costar molt partit, ara encara ens queden partits important hem de continuar lluitant a vorer si podem acabar a la part alta de la calcificació.
Important la participació de Andrés, Juanvi Salamanca i Adrian Cea que sempre estan disposats a tirar una maneta al equip, es de agrair el esforç i la lluita que van posar.