domingo, 1 de abril de 2012

PARTIT CONTRA EL VILLENA

El partit que vam jugar este cap de setmana al nostre pavelló d’Oliva, te dos parts ben diferenciades: els tres primers quarts que no serveixen per a res, i el últim quart on el nostre equip dona una lliçó de intensitat, de gana, de voler guanyar que no va demostrar en cap moment del altres tres quarts, per eixe motiu el comentari de hui no pot ser dels tres primers quars perquè senzillament no hem jugat a res………
Hem ixi’t dormint, sense intensitat en defensa, sense córrer en atac, no hi havia cap base del nostre equip i això que vaig fer jugar a tres persones de bases, però cap dels tres va córrer, dos d’ells son ben diferents, Ruben es mes metòdic per la qual cosa li costa mes fer córrer a l’equip, encara que si ho sap fer, però en este partit ni ell corria amb el baló; Nicolau, si es el base que li agrada córrer, però estava cansat (una escusa barata NIco), si eixim, eixim a tope, a donar-ho tot, encara que siga sols 3 minuts, no es un bon motiu per no córrer, i l’altre jugador que va fer de base, Antoni, no va córrer tampoc en cap moment i sol ser un dels jugadors que mes li agrada córrer a la contra, amb baló o sense ell…….
A partir dels bases cap jugador mes va eixir a la contra, ni va córrer, ens vam dedicar a estar en el partit 5 o 6 punts per baix, i així no es pot jugar no poder especular en el marcador, no podem no ser agressius de cara al aro ni tan sols en defensa i es va demostrar este partit.
Els resultats parcials sons:
Primer Quart.- 12-19.
Segon Quart.- 15-13
Tercer Quart.- 10-15
Al finalitzar este tercer quart el resultat del partit era 37-47, la sensació era molt dolenta l’equip no estava fent absolutament res be, encara que sempre teníem la impressió de que si apretavem les dents podíem acabar guanyant el partit.
Quant va a començar el últim quart plantege als meus jugadors si som capaços de defendre pressionant tots en tota la pista, i si tenim gana de guanyar el partit, no se quina llumeta es va encendre en el seu cervell, però ahí comença un nou partit que no te res a veure en els altres tres quarts, amb la intensitat de Juanvi Salamanca, que demostra que quant ell vol pot ser un dels millors jugadors del A, comença la remuntada, una remuntada espectacular que es reflecteix en el resultat final del partit, ell i tota la gent que en eixe moment esta en pista lluiten cada baló con si fora el últim, augmenten la intensitat defensiva fins un nivell que feia tems que no es veía, tan sols dir que el resultat de este quart es de 33-9 poca cosa mes tenim que dir…….
Eixe es el camí, crec que esta vegada al final algú podrà obrir els ulls i vorer que la forma de guanyar els partits es la lluita i la entrega, i sobre tot la defensa ben feta y sempre amb eixa ambició que hem de tindre per dirigir-nos a la canasta contraria.
Cal també ressaltar el partit de Franki, va ser junt a Carles Oltra, Juanvi Salamanca un dels millor del partit, va ser el jugador que en tot el partit estava amb mes gana que cap dels meus jugadors….. que bo que estigues així Franki…. Continua…..
El resultat final va ser de 70-56, ara ens queden tres finals mes….. no podem fallar, espere que tingan sempre present com hem de jugar els partits……