lunes, 16 de abril de 2012

PARTIT DEL SENIOR CONTRA EL ILLICE

Teníem un partit molt complicat en Elx aquest dissabte, amb moltes baixes degut a lesions i viatges de alguns jugadors el que fa que vinguin amb nosaltres Manel, Juanvi Salamanca, Adrian Cea, Andres i Oscar, que sempre que han estat han sumat per l’equip, anàvem a jugar contra un dels últims classificats de la lliga amb tot el que açò comporta ja que no solem donar bona imatge quant tenim davant un equip en teoria inferior a nosaltres.
El partit comença amb una defensa asfixiant a Carles Oltra, el que fa que no puga quasi tocar el baló, ni participar en el joc, i sempre que te el baló son molt agressius fen un 2x2 en tot moment, ens consta quatre minuts fer la primera canasta fent l’equip local un parcial de 9-2, no aconseguim arribar a les ajudes en defensa i els resulta molt fàcil atacar i a nosaltres ens costa molt entrar en joc, ja que el nostre referent no te facilitats per poder jugar còmode, i els arbitres permeten molt de contacta.
El primer quart acaba 19-9 teníem molt que millorar.
En el segon quart reaccionem un poquet, gent que no havia entrat en joc encara comença a anotar, es el casa de Franki, Victor i Oscar que desde la seua posició de pivots comencen a rebre balons i acabar en bones accions baix de la canasta contraria, aconseguim que desde el minut 6 fins el 10 l’equip contrari no fa cap canasta, sent el parcial nostre de 2-13, per acabar el quart en un resultat de 6-18, arribem al descans amb un 25-27.
El tercer quart es un quart mes igualat del partit amb molts intercanvis de canastes per els dos equips, un quart intens on tots els nostres jugadors sumen, aporten coses interessants i no hi ha cap de tots que tinga por de encarar el aro contrari, som agressius en atac, i constants en defensa, aconseguim eixir a la contra i en el joc estàtic fent un bon treball, el resultat de este quart es de 21-25 continuem guanyant i el parcial del partit de 46-52 (per fi Manel fa el seu triple en el sènior A).
Anàvem al últim quart amb un arbitratge que deixava jugar massa al equip contrari, amb tot el que això ens pot costar, el fet de que no piten sempre ens perjudica, la pressió sobre Carles es molt asfixiant, el que fa que altres jugadors prenen la iniciativa i ho fan sense complexos, Juanvi Salamanca y Adrian (el argentino), aporten els punts que no aporta Carles, i la consistència i lluita en defensa que ens fa falta per aguantar el tiró de l’equip contrari, a falta de minut i mig anem 64-63 i un triple de Franki ens posa davant en el marcador, per un 64-66, un tir lliure fet per ells i un altre per nosaltres al final dona el resultat final de 65-67.
El parcial de este quart es de 19-15.
A la postre un partit molt important, una victòria molt important, no un bon partit, però ens feia falta guanyar-los i seguir sumant, ara ens toquen dos partits mes, hem de intentar guanyar-los i estar tot el mes alt possible a la taula de calcificació……